STOEPRANDSCHADE HERSTEL

Stoeprandschade is een veel voorkomend probleem.  Schade op velgen is een doorn in het oog van menig autoliefhebber. Zeker als u kort geleden een flink bedrag voor een nieuwe set velgen hebt betaald. Gelukkig kunnen wij uw velgen met stoeprandschade herstellen.

Wat is stoeprandschade?

Stoeprandschade zijn krassen aan de buitenkant van de velg die ontstaat doordat u de stoeprand raakt. U heeft het vast een keer meegemaakt tijdens het inparkeren. Uw stuurt richting de stoeprand en opeens schuurt uw velg tegen de stoeprand. Het gevolg zijn lelijke krassen op uw velgen, blussen uit de coating en na verloop van tijd zelfs roestplekken. Schade op uw velg wekken de indruk dat uw auto niet goed onderhouden is. Gelukkig kunnen wij binnen 1 dag uw stoeprandschade herstellen.

Velg demonteren en stoeprandschade herstellen

Bij serieuze schade moeten we de volledige velg demonteren en herstellen. We gaan zeer doortastend te werk en verwijderen indien nodig ook de band. Daarna reinigen we de velg, deze moet namelijk schoon en vetvrij zijn. Vervolgens slijpen, plamuren en schuren we de velg tot de stoeprandschade geegaliseerd is.

Velgen met stoeprandschade herstellen prijs

Wat kost het om velgen met stoeprandschade te herstellen?  Stoeprandschade repareren is helaas geen eenvoudige klus. Dat komt doordat het vaak niet mogelijk is om de schade alleen plaatselijk te herstellen. De volledige velg moet behandeld worden en in het slechtste geval moeten we zelfs 4 velgen repareren. De kosten van stoeprandschade herstellen verschillen per situatie. Reken per velg minimaal op 60 euro.

Neem contact op voor een prijsafspraak op maat.