UITDEUKEN

Deuken of pitjes in de carrosserie kunnen een behoorlijke doorn in het oog zijn, hoe klein ze ook zijn. Een deuk of pit ontstaat al snel, bijvoorbeeld door een andere autodeur, en is vooral vervelend als de auto kostbaar is of nog maar net is aangekocht. Een nieuwe auto wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Als er dan ook schade bij parkeren of door hagel ontstaat is dat allesbehalve wenselijk. Gelukkig bestaan er mogelijkheden, namelijk uitdeuken zonder spuiten: een goedkope en duurzame oplossing om schades te herstellen. 

Heeft u een klein deukje en wilt u daarom uw auto uitdeuken zonder spuiten? Natuurlijk wilt u er dan op voorhand wel zeker van zijn dat deze met de grootst mogelijke kwaliteitszorg uitgevoerd wordt. Wij zorgen ervoor dat een beschadigde auto er weer uit komt te zien alsof er niks gebeurd is!

Een auto uitdeuken zonder spuiten is een ideale oplossing voor deuken waarbij er verder geen lakschade is. Met speciaal gereedschap wordt de deuk er als het ware “uitgemasseerd”. Uitdeuken heeft meerdere voordelen. De auto hoeft niet gespoten of geplamuurd te worden. Het is snel uit te voeren en het is duidelijk goedkoper alternatief.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een schade die wij volledig uit hebben kunnen deuken. Ook hebben we de beschadigde lak na het uitdeuken opgeschuurd en gepolijst. Alsof er nooit iets is gebeurd!

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN PRIJZEN

Uitdeuken zonder spuiten is verbazend voordelig! Hierbij een aantal prijzen van het uitdeuken zonder lakschade:

  • Uitdeuken zonder spuiten van kleine parkeerschadedeukjes (winkelwagen deukjes) al vanaf € 40,- (niet groter dan twee cm)
  • Uitdeuken zonder spuiten van parkeerdeukjes op randen of op plekken waar wij moeilijk bij kunnen komen, bijvoorbeeld achter balken, al vanaf € 50,- (niet groter dan twee cm)
  • Uitdeuken zonder spuiten bij deuken groter dan twee centimeter doorsnee prijs op aanvraag

Alle prijzen zijn exclusief btw.