STERRENHEMEL

Altijd al de Rolls-Royce Starlight Headliner mooi gevonden? Bij Joey’s Car Detailing hebben wij een passie voor auto’s. Zo zijn wij een van de weinige bedrijven in Nederland die het mogelijk maken om een sterrenhemel in uw auto te plaatsen. Kies uit een scala aan kleuren, patronen en effecten om een sfeer te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je auto een weerspiegeling zijn van jouw unieke smaak en geniet van de magische ambiance die het met zich meebrengt.

(550 sterren)

(800 sterren)

KWALITEIT & VAKKUNDIGHEID

Elke ster word met de hand in uw dakbekleding verwerkt. Bij het plaatsen van de sterren wordt extra aandacht besteed aan het afwerken van de ster, wat er voor zorgt dat iedere ster uniek is. Wilt u bijvoorbeeld uw naam of initialen in uw sterrenhemel? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

PERSONALISATIE

Jouw auto, jouw stijl. Met onze sterrenhemelverlichting kun je je voertuig personaliseren zoals jij dat wilt.
Kies uit een scala aan kleuren, patronen en effecten, allemaal vanaf je mobiele telefoon.

DESIGN & INSTALLATIE

Ontdek de perfecte sterrenhemelervaring met onze vijf unieke pakketten. Of je nu op zoek bent naar vallende sterren, aangepaste logo’s, kleurrijke effecten of meer, we hebben een pakket dat bij jouw wensen past.

VALLENDE STERREN

Wij laten uw wensen elke dag uitkomen. Onze sterrenhemels kunnen we voorzien van vallende sterren. Lang, kort, alles is mogelijk.

(800 sterren)

STARPACKS

We bieden verschillende ster pakketten aan waar u uit kunt kiezen:

Starroof 550 ————— € 800,-


Starroof luxe 800 ———- € 1075,- (Aanbevolen voor voertuigen met panoramadak)


Galaxy 1000 ————— € 1300,-


Universe 1200 ————- € 1600,-


Planet Mars 1500 ———- € 2000,-


U kunt ook kiezen voor Vallende sterren of naam/embleem voor een extra € 335,-. Dit zijn allemaal prijzen inclusief BTW.

De installatie duurt gemiddeld 2-3 dagen.

Voor een advies en voorstel op maat kunt u een e-mail sturen naar: info@joeyscardetailing.nl
U kunt ons ook bellen of whatsappen via 06 455 468 68.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we je kunnen helpen je visie tot leven te brengen.