POLIJSTEN / GLASCOATING

Een autopoetsbedrijf kan uw auto poetsen, maar gewoon poetsen verhult alleen maar de problemen met de lak. Wij gaan verder waar een ander bedrijf stopt. Met het detailen van uw auto, pakt u de problemen bij de bron aan.

Detailen is het minutieus herstellen van de glans en reflectie van de autolak. Uw auto ziet er daardoor beter uit als wanneer dan ooit. Uw lak krijgt ook nog eens de best mogelijke bescherming. Wij gebruiken uitsluitend de beste producten op de markt. Zo weet u dat langer van uw kostbare auto kunt genieten.
Bij car detailing is er optimale aandacht voor uw auto en voor uw specifieke wensen. Detailing kost weliswaar tijd, maar levert een super strak resultaat op!


Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Haal- en brengservice

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten maar heeft u niet de mogelijkheid om zelf langs te komen? Geen probleem want met de haal- en brengservice bent u geholpen. Wij halen uw auto op, voeren de behandeling uit en brengen de auto weer terug. Zo verliest u geen tijd!

* AL ONZE PAKKETPRIJZEN ZIJN VAN AF PRIJZEN GEBASEERD OP EEN KLEINE AUTO ZOALS EEN VOLKSWAGEN UP, TOYOTA AYGO EN CITROEN C1

U kunt bij ons terecht met uw: AUTO – VRACHTWAGEN – CARAVAN – MOTOR – BOOT – BUS – OLDTIMER – CAMPER
Vraag naar de mogelijkheden!

Alle prijzen zijn exclusief btw