PPF Folie

Paint Protection Film

Paint Protection Film afgekort PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie. De folie is ontwikkeld om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen. Door de folie blijft het lakoppervlak als nieuw, zelfs na jaren intensief gebruik. De folie heeft een zelf-herstellend vermogen tegen kleine krasjes.

Paint Protection Film is een heldere polyurethane folie welke aangebracht kan worden over het lakoppervlak om deze te beschermen tegen:

 • Steenslag
 • Grind
 • Krassen
 • Inbranden van vogelpoep
 • Boomhars
 • Insecten
 • Zuren, zouten, oliën en industriële fall-out

Voordelen van Paint Protection Film

 • Optimale lakbescherming tegen steenslag, krassen, grind/los asfalt, inbranden van vogelpoep, hars en insecten, zuren, zouten (pekel) en industriële fall-out.
 • Geen dure herstelkosten meer, ook niet bij bijvoorbeeld einde lease.
 • Superieure glans direct na het aanbrengen.
 • Zorgt voor een hogere doorverkoopwaarde. Dus een goede investering.
 • Langdurige bescherming
 • Voorkomt 90% van de alledaagse beschadigingen, ook van bijvoorbeeld een wasstraat.
 • Zelfherstellende folie
 • Transparante, ‘onzichtbare’ bescherming
 • Diepe glans

Pakketten

Excellent

Full front PPF (vanaf) € 1.995,-

Deze kit bevat de volgende delen: voorbumper, volledige motorkap, beide zijschermen, koplampen (indien mogelijk) en spiegels. Het Excellent pakket verzekert volledige bescherming van de voorzijde van de auto. Deze kit elimineert alle risico op mechanische schades bij dagelijks gebruik van het voertuig, zoals steenslag en spiegelschade tijdens het parkeren. Deze uitgebreide en moderne kit voldoet aan de wensen van de meest veeleisende en kritische klanten, niet alleen door de praktische en perfecte applicatie, maar ook door het uiteindelijke resultaat!

Premium

Full body PPF (vanaf) € 3.950,-

Het Premium pakket, volledige bescherming van uw auto. Bij de keuze voor premium wordt de volledige auto beschermd. Perfect voor zij die de auto in originaliteit willen behouden. Doordat de volledige auto wordt beschermd met Ultra clear self healing PPF, hoeft u zich niet druk te maken over eventuele kleine schades, krassen en steenslag. Zorgeloos kilometers maken was nog nooit zo gemakkelijk!

Ultimate

Volledige PPF + 5-jarige Glascoating (vanaf) € 4.750,-

Het Ultimate pakket. Het allerbeste van het allerbeste. Niet alleen op het gebied van beschermfolie, maar ook op het gebied van glascoating. Bescherm uw lak tegen mechanische schades, krasjes en steenslag op elk oppervlak. Daarnaast beschermt u de folie met een 5-jarige duurzame glas coating, die het oppervlak de maximale glans en gladheid geeft. Hierdoor ziet uw auto er ten alle tijden perfect uit. Door de gladheid van de coating zal vuil minder goed hechten aan het oppervlak, en de auto dus langer schoon blijven. Wassen van uw auto was nog nooit zo gemakkelijk!

(Let op: bij ons is het polijstwerk vooraf altijd inbegrepen!)

Het is ook mogelijk voorraam, instaplijsten, bagagetilrand, deurkommen en interieurdelen van de auto te voorzien van Paint Protection Film. Informeer naar de prijzen.

* Prijzen variëren per type auto en zijn afhankelijk van de bewerkelijkheid van de auto en dus de applicatietijd van de folie.
* Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen PPF Folie en een glascoating?

PPF Folie beschermt de lak voornamelijk tegen steenslag krassen, waarbij een glascoating dat niet doet. Een glascoating biedt daar in tegen vooral bescherming tegen het vuil, zuren zoals vogelpoep en uv stralen, waardoor uw lak veel langer mooi blijft en zijn glans behoud. Daarnaast zorgt het hydrofobisch effect er voor dat water en vuil bijna geen kans krijgen zich aan de lak te hechten.

Is PPF Folie zichtbaar op mijn auto?

Nee, PPF Folie is niet zichtbaar op de lak van uw auto. Het is onzichtbaar en biedt bescherming zonder de uitstraling van uw auto te veranderen.

Hoe lang duurt het om PPF Folie aan te brengen?

De tijd die nodig is om PPF Folie aan te brengen, is afhankelijk van de grootte en complexiteit van het te bekleden oppervlak. Gemiddeld bent u de auto 1 tot 5 dagen kwijt.

Kan ik mijn auto wassen na het aanbrengen van PPF Folie?

Ja, u kunt uw auto wassen na het aanbrengen van PPF Folie, net zoals u gewend bent. Het enige verschil is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen aan de lak, omdat de PPF Folie bescherming biedt.

Hoe onderhoud ik PPF Folie op mijn auto en kan ik door de wasstraat?

Onderhoud van PPF Folie is gemakkelijk. U hoeft alleen maar uw auto regelmatig te wassen met een milde zeep en water. Het is belangrijk om te voorkomen dat u uw auto wast met agressieve schoonmaakmiddelen of schurende materialen, omdat dit de PPF Folie kan beschadigen en de levensduur van een glascoating kan afnemen. De wasstraat wordt daarom afgeraden.

Is PPF Folie duurzaam en hoe lang blijft het beschermen?

Ja, PPF Folie is duurzaam en biedt langdurige bescherming tegen krassen, steenslag, UV-straling en andere elementen. De levensduur van de PPF Folie is afhankelijk van de kwaliteit van de film en de omstandigheden waarin uw auto wordt gebruikt, maar het kan gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar bescherming bieden.