KOPLAMPEN HERSTEL

Koplampen worden dof en kunnen bekrast raken.

Wanneer u de koplampen professioneel laat polijsten worden ze weer netjes kraakhelder. Koplampen die niet mooi helder zijn geven veel minder lichtopbrengst en geven uw auto geen frisse uitstraling. Daarnaast bestaat er ook nog de kans dat uw voertuig door een doffe koplamp niet door de keuring komt.

Een set nieuwe koplampen is tegenwoordig behoorlijk prijzig. Als alternatief kunnen wij uw huidige koplampen als nieuw polijsten.

Wat word er gedaan?

Wij schuren hierbij het oppervlak in meerder stappen op. Vervolgens polijsten we de lampen in meerdere stappen tot hoogglans resultaat.
Hierbij wordt de originele UV-coating verwijderd. Dit is juist de laag die verkleurd.
Na het behandelen in meerdere stappen zijn de koplampen weer als nieuw en word er een nieuwe UV-coating op gezet.

Vele andere poetsbedrijven vergeten de koplampen te schuren waardoor dit een tijdelijk effect heeft. De aangetaste UV-werende laag word dan namelijk niet verwijderd en de lamp is binnen de kortste keren weer dof.

Wij brengen na het schuur en polijst proces een UV-werende laag aan op de koplamp voor langdurige glans en bescherming. Bij dit proces is het belangrijk dat de aangebrachte UV-werende laag kan uitharden, u bent daarom uw voertuig ongeveer een werkdag/nacht kwijt.

Prijs v.a. €35,- ex Btw per koplamp

Afhankelijk van de staat van de koplamp.