Wie is Joey?

Joey’s Car Detailing is een gespecialiseerd autopoetsbedrijf dat zich richt op car detailing. Wat ooit begon als een hobby om mijn eigen auto’s tot in de puntjes te verzorgen, is na verloop van tijd uitgegroeid tot een professioneel autopoetsbedrijf.

Van jongs af aan ben ik altijd gepassioneerd geweest door auto’s. Alles wat met auto’s te maken had, trok mijn interesse. Of het nu ging om het poetsen, sleutelen, stylen of gewoonweg naar auto’s kijken, het heeft altijd een speciale plek gehad. Dit begon allemaal toen ik mijn eerste auto kocht.

Eén principe stond hierbij altijd centraal: de auto strak, schoon en in topconditie houden. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en verschillende dingen geleerd.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om me te specialiseren in car detailing, omdat ik van mening ben dat welke auto je ook hebt – of het nu je droomauto is, je geliefde vrije tijdsauto, de bedrijfswagen die je imago vertegenwoordigt of je geliefde oldtimer – deze altijd goed voor de dag moet komen. En daar kan ik bij helpen. Daarnaast ben ik me in de loop der tijd ook gaan specialiseren in andere werkzaamheden zoals car wrapping, ramen tinten en het customizen van auto’s en motoren.

Als echte autoliefhebber ben ik altijd op zoek naar het allerbeste resultaat dat je uit een auto kunt halen. Door voortdurend te blijven leren en te streven naar verbetering, kan ik mezelf onderscheiden van andere autopoetsbedrijven. Daarom gaat mijn focus verder dan alleen het standaard poetsen, vandaar de term ‘detailing’. Het optimale resultaat zit immers in de kleine details.

En zo is de naam Joey’s Car Detailing ontstaan. Mijn diensten variëren van eenvoudige poetsbeurten tot uitgebreide detailing / customizing van A tot Z. Ik bied voor elk wat wils. Dankzij het gebruik van hoogwaardig materiaal, exclusieve producten en de juiste technieken kan ik u altijd het allerbeste resultaat garanderen.